12月12日 ( 星期三 )
<< 前一頁

1. <<全 方 位 格 價 系 統>> 問與答2014-07-01
 

Cool Travel 全方位格價系統 問與答:

 
 
大家好,由於 << Cool Travel 網上即時格價+預訂酒店系統>>越來越受歡迎,不時有朋友向我們查詢這個格價系統的運作,故現詢眾要求,設了這個Cool Travel 全方位網上格價系統的Q & A,大家如對<< Cool Travel >>有任何提問及意見,歡迎隨時E-mail給我們!
 
問: 唔知在Cool Travel 到訂過酒店後,係唔係將封確認信比個前堂就得呢,駛唔駛又比其他手續費呀,仲有,有冇朋友試過攞咗確認信去到間酒店時話無房呢?
 
答: Cool Travel好方便的,你在系統完成訂房後,會即時收到他們email的確認信,到時去到酒店check in時出示番就ok架喇,唔會再收任何手續費!
 
 

問: 在Cool Travel 的酒店網見有好多特價酒店,請問Cool Travel 網上“最低價格保證”係乜東東?

 

 

 

 

答: Cool Travel 的最低價格保證。如果您已經透過cool travel預訂酒店客房,但在訂房後向cool travel提供有效證據,證明您的確可以在另外一個網站以更低的價格搜索並預訂到同一日期的同一房型,在此情況下,cool travel將為您提供相同的價格或甚至更便宜的價格。
 
問: 點解在 Cool Travel 的格價系統,會訂到其他大型網站或旅行社的酒店嘅? 什麼是網上即時格價系統呢??
 
答: 基於貨源及銷售情況既改變,唔同的Hotel供應商,提供d酒店價格都會有高有低,而Cool Travel 會不時留意各大供應商之價格情況,從要找出當時最正的酒店供應商給粉絲,所以自然大家就會係Cool Travel訂到不同酒店莊家及旅行社提供的HOTEL了.
 
問: 在Cool Travel 可訂到不同酒店莊家及旅行社提供的酒店,那有什麼好處呢? Cool Travel是否會幫我格價呢?
 
答: 冇錯,簡單D講,以後大家上網訂酒店唔洗浪費時間周圍格價了.
因為Cool Travel會不時幫大家比較格價的!
 
如有任何查詢,歡迎隨時與我們聯絡!
 
Cool Travel  網上即時格價+預訂酒店系統
 
 
 
 

       

 

   

  
             
             
             
             
             

 

Copyright © 2018 cooltravel.com.hk